Altijd lachen

Lieve Sanne,

Het warme weer is je de laatste dagen niet in de koude kleren gaan zitten. Jeukende uitslag in je nek door al dat gezweet. En dan gisteren ook nog eens koorts. Ondanks alles toch steeds weer die grote glimlach op je gezicht. 

’s Nachts toch wel moeite met slapen. Eigenlijk ben je gewoon op zoek naar wat gezelschap, want als ik je beneden in de box leg is er niets aan de hand. Alleen in bed in een donkere kamer is natuurlijk ook niks aan als je wakker bent. Als ik niet kan slapen kijk ik ook tv of op mijn telefoon, dus waarom zou jij stil in bed met ogen open moeten liggen als je ook beneden kunt knuffelen met Winnie de Poeh?

Ik was je fles af zodat je nog een paar slokken water kunt drinken voor ik je weer naar bed breng. Op de achtergrond hoor ik na een tijdje wat knorrende geluiden. Je bent op je buik gedraaid maar terugdraaien gaat je nog niet zo goed af. Ik kom kijken wat er is, en ontvang weer zo’n gouden glimlach. Ik strek mijn armen uit en je glimlach wordt nog groter. 

Een paar slokken en dan maar weer slapen. En jij natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *