Uit op avontuur

Deurtje open, deurtje dicht. Wat is er leuker dan het openen en sluiten van deuren. Als baby maak je je niet druk om wat zich achter de deur bevindt. Het belangrijkste is dat de deur open kan. Uit op avontuur. Een onbekende deur? Des te beter! 

Naarmate je ouder wordt begin je je steeds drukker te maken om waar de deur je brengt, en of je hem wel mag openen. Nieuwe deuren zijn spannend of zelfs eng, dus beter weer dezelfde veilige deur als gisteren. 

Om mijn kinderen te leren dat nieuwe deuren niet eng hoeven te zijn, zal ik toch zelf dat voorbeeld moeten geven. Werk aan de winkel dus, want het komt niet van een vreemde! 

Gewoon maar denken, als de wereld achter de deur niet bevalt kan de deur gewoon weer dicht, op zoek naar de volgende deur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *